KONYA / KARAPINAR - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Reşadiye Mah. Fatih Cd. No 48/50 42400 Karapınar/KONYA
ÖĞRENMEYİ ÖĞRENEN YENİ NESİLLER İÇİN VARIZ...
Misyon
Hızla değişen modern dünyada Değişime açık ve dinamik, Öğrenci-veli-öğretmen ilişkisini en üst seviyede tutmayı hedefleyen, Öğrenci merkezli, Bireysel farklılıklara saygılı, Fırsat eşitliği sağlayan, Teknolojik donanımı güçlü bir okul olarak; Yaratıcı, araştırıcı, düşünen, düşleyen ve üreten, Atatürk ilke inkılapları ile Cumhuriyetin temel değerlerine bağlı, Milli ve manevi duyguları kuvvetli yeni nesiller yetiştirmektir.
Başarılar
Beyaz Bayrak Sahibi Okul Geleneksel Çocuk Oyunları Dereceleri halk Oyunları Şenlikleri Dereceleri
Öğretim Şekli :İlkokul Normal Eğitim Okul Öncesi Normal Eğitim
Ulaşım
Okulun bulunduğu konumdan çarşı merkezine yaya olarak ya da araçla rahatlıkla gidilebilir. Okulumuzun otogara uzaklığı 3 km, Konya otogarına 110 km ve Konya Hava alanına yaklaşık 120 km mesafededir. Konya´ya her saat başı otobüs bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Konya İlinin güney doğusunda bulunan Karapınar, yaklaşık 50.000 nüfuslu bir ilçedir.
Karapınar ilçe merkezinde bulunan okul şehir merkezine yürüme mesafesindedir.
Sportif Etkinlikler
Geleneksel Çocuk Oyunları Halk Oyunu Çalışmaları Okul İçi Sportif Turnuvalar Satranç ve Zeka Oyunları Etkinlikleri
Proje Çalışmaları
Beyaz Bayrak Değerler Eğitimi EKİP 42 Çalışmaları Vizyon 2023 Karapınar Projesi KOP Okuyor, OKU,DEĞERİNİ BİL! Projesi